Éttermünk

Hotelünk étterme bőséges svédasztalos reggelivel várja vendégeinket minden nap. Kellemes környezetben, friss reggeli ételekkel, italokkal indíthatja a napját nálunk. Svédasztalunkon a minimum 3 féle meleg reggeli, különféle sajtok, szalámik, felvágottak, zöldségtálak, saláták, müzlik, joghurtok mellett kávét, 2 féle üdítőt, teát és tejet is találnak vendégeink. Pékáru kínálatunkban megtalálhatóak a frissen sült zsemle, kalács, barna kenyér vagy a toast kenyér.

Nagyon fontos elmondanunk, hogy nálunk az is megtalálja számítását, aki például glutén- és/vagy laktózérzékeny. Amennyiben foglaláskor jelzik ezt felénk, úgy mi bármiféle felár nélkül készülünk az Önök fogadására!
Legyen a cél kirándulás, üzleti út, rokonlátogatás, városnézés, a reggeli étkezés biztosítja Önnek az elinduláshoz szükséges energiát és jókedvet!

Lehetőség van félpanziós vagy teljes ellátás igénylésre is, azonban a főétkezéseket nem helyben, hanem a tőlünk 400 méterre lévő éttermünkben, a Szinbád Étteremben tudják elfogyasztani!

A félpanziós menüt megtalálja itt!

A Szinbád Étteremben mindenki megtalálja azt, amire vágyik. Frissensült ételekkel, folyamatosan megújuló étel- és italkínálattal várjuk Önt és kedves családját ebédre, vagy vacsorára. Akár nagyobb társaságok elhelyezése is megoldható, valamint kisebb összejövetelek, találkozók is könnyedén kivitelezhetőek.

Étlapunk megtekintéséhez kattintson ide!  


Hotelünk lehetőséget biztosít cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt nagyobb helyigényű rendezvények, előadások, bankettek, lakodalmak, konferenciák megrendezésére társhotelünk, a Szinbád Hotel és Étterem épületében.

Az akár több mint 60 főt befogadni képes helyiségben kellemes klíma mellett, étel és ital specialitásokkal, hidegtálakkal várjuk kedves vendégeinket.

Kitűnően képzett, segítőkész személyzetünk a figyelmes kiszolgálás mellett vállalja az egyedi igényeknek megfelelő terem- és asztaldíszítési feladatok ellátását is.

Igény esetén helyszíni kitelepülést is vállalunk, ahol szolgáltatásaink teljes fegyvertárával igyekszünk száz százalékig megvalósítani Megrendelőink elképzeléseit.

 Aktuális rendezvényajánlatunk megtekintéséhez kattintson ide!